FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,308
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiuden

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiuden

 Q:   Intreaba despre Ghiuden       
GhiudenIngrediente:

Carne de vacă 2 kg, carne de porc 400 g, sare 50 g, piper 10 g, salpetru de Chile 2 g, zahăr 5 g, boia de ardei 10 g, ienibahar 6 g, chimion 10 g, cimbru 1 fir, intestine subţiri de vită.

Mod de preparare:

Carnea se taie faşii şi se pune într-un baiţ preparat din apă, sare, piper, salpetru, zahăr, boia de ardei, ienibahar, chimion şi cimbru. După 24 ore se scoate din baiţ, se trece prin maşina de tocat şi se lasă să stea la frigider 24 ore. Se umplu intestinele, se lasă să se zvante, se pun carnaţii pe o masă, se acopăr cu funduri de lemn, pe care se pun greutăţi şi se lasă să stea astfel 24 ore, se pun la vant să se usuce, iar după o zi se presează din nou şi se continuă operaţia 7- 8 zile. Se lasă apoi la aer, ca să se usuce timp de o lună.


Tag-uri: ghiuden, afumatura, cimbru, carne de vaca



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :