FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 888
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Urs

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Urs

 Q:   Intreaba despre Urs       
UrsCarnea de urs se prepara la fel ca cea de vita. Ursul, dupa ce a fost impuscat, se tine in blana (fara intestine) timp de 8—10 zile pentru fezandat, apoi se jupoaie de blana, carnea se transeaza in bucati potrivit de mari si se pune la marinat intr-un bait.

Carnea de urs se tine tot timpul in bait, pana se consuma, la o temperatura de 8—10°C si se intoarce in fiecare zi, astfel ca bucatile de la fund sa ajunga deasupra si invers.

Carnea va fi apasata cu o greutate care se pune pe capac, in asa fel ca lichidul sa o acopere in totalitate.


Tag-uri: urs, fezandat, carne



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :