Statistics:
Visits: 893 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Urs
Q: | Intreaba despre Urs |
Carnea de urs se prepara la fel ca cea de vita. Ursul, dupa ce a fost impuscat, se tine in blana (fara intestine) timp de 8—10 zile pentru fezandat, apoi se jupoaie de blana, carnea se transeaza in bucati potrivit de mari si se pune la marinat intr-un bait.
Carnea de urs se tine tot timpul in bait, pana se consuma, la o temperatura de 8—10°C si se intoarce in fiecare zi, astfel ca bucatile de la fund sa ajunga deasupra si invers.
Carnea va fi apasata cu o greutate care se pune pe capac, in asa fel ca lichidul sa o acopere in totalitate.
Carnea de urs se tine tot timpul in bait, pana se consuma, la o temperatura de 8—10°C si se intoarce in fiecare zi, astfel ca bucatile de la fund sa ajunga deasupra si invers.
Carnea va fi apasata cu o greutate care se pune pe capac, in asa fel ca lichidul sa o acopere in totalitate.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :