Statistics:
Visits: 1,137 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Saleuri preparate cu branza de vaci
Q: | Intreaba despre Saleuri preparate cu branza de vaci |
Ingrediente:
200 g unt sau 150 g margarina, 200 g branză de vaci, 200 g făină, 1 ou, 50 g caşcaval, sare.
Mod de preparare:
Branza de vaci proaspătă şi bine scursă de zer se trece prin sită, apoi se amestecă cu untul frecat spumă, cu făină şi sare. Se frămantă repede pană se formează un aluat omogen. Se pune aluatul pe o farfurie, se acoperă cu un şervet şi se ţine la rece 2- 3 ore, după care se scoate şi se întinde pe o planşetă presărată cu puţină făină. Foaia întinsă, de 0,5 cm grosime, se taie cu ruleta sau cu un cuţit (dat mereu prin făină ca să nu se lipească aluatul de cuţit sau de ruletă) faşii lungi de 10 cm şi late de 2 cm, se ung cu ou bătut şi se presară cu caşcaval ras. Se coc în cuptor, la foc potrivit, pană se rumenesc.
200 g unt sau 150 g margarina, 200 g branză de vaci, 200 g făină, 1 ou, 50 g caşcaval, sare.
Mod de preparare:
Branza de vaci proaspătă şi bine scursă de zer se trece prin sită, apoi se amestecă cu untul frecat spumă, cu făină şi sare. Se frămantă repede pană se formează un aluat omogen. Se pune aluatul pe o farfurie, se acoperă cu un şervet şi se ţine la rece 2- 3 ore, după care se scoate şi se întinde pe o planşetă presărată cu puţină făină. Foaia întinsă, de 0,5 cm grosime, se taie cu ruleta sau cu un cuţit (dat mereu prin făină ca să nu se lipească aluatul de cuţit sau de ruletă) faşii lungi de 10 cm şi late de 2 cm, se ung cu ou bătut şi se presară cu caşcaval ras. Se coc în cuptor, la foc potrivit, pană se rumenesc.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :