FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,075
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Saleuri preparate cu branza de vaci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Saleuri preparate cu branza de vaci

 Q:   Intreaba despre Saleuri preparate cu branza de vaci       
Saleuri preparate cu branza de vaciIngrediente:

200 g unt sau 150 g margarina, 200 g branză de vaci, 200 g făină, 1 ou, 50 g caşcaval, sare.

Mod de preparare:

Branza de vaci proaspătă şi bine scursă de zer se trece prin sită, apoi se amestecă cu untul frecat spumă, cu făină şi sare. Se frămantă repede pană se formează un aluat omogen. Se pune aluatul pe o farfurie, se acoperă cu un şervet şi se ţine la rece 2- 3 ore, după care se scoate şi se întinde pe o planşetă presărată cu puţină făină. Foaia întinsă, de 0,5 cm grosime, se taie cu ruleta sau cu un cuţit (dat mereu prin făină ca să nu se lipească aluatul de cuţit sau de ruletă) faşii lungi de 10 cm şi late de 2 cm, se ung cu ou bătut şi se presară cu caşcaval ras. Se coc în cuptor, la foc potrivit, pană se rumenesc.


Tag-uri: saleuri, aluat, branza, aperitiv



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :