Statistics:
Visits: 882 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Saleuri cu branza de vaci
Q: | Intreaba despre Saleuri cu branza de vaci |
Ingrediente:
Făină 300 g, branză de vaci proaspătă 300 g, unt 200 g, ouă 4 buc, praf de copt 1 plic, caşcaval 75 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, branză de vaci, unt, 2 ouă, praf de copt şi puţină sare se prepară un aluat omogen, care se lasă o oră să se odihnească. Se întinde o foaie cu grosimea de 5- 6 mm, se unge foaia cu ou şi se presară cu caşcaval ras şi amestecat, cu puţină sare. Se taie foaia în faşii cu lungimea de 10- 12 cm şi lăţimea de 15 mm, se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit.
Făină 300 g, branză de vaci proaspătă 300 g, unt 200 g, ouă 4 buc, praf de copt 1 plic, caşcaval 75 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, branză de vaci, unt, 2 ouă, praf de copt şi puţină sare se prepară un aluat omogen, care se lasă o oră să se odihnească. Se întinde o foaie cu grosimea de 5- 6 mm, se unge foaia cu ou şi se presară cu caşcaval ras şi amestecat, cu puţină sare. Se taie foaia în faşii cu lungimea de 10- 12 cm şi lăţimea de 15 mm, se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :