FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 882
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Saleuri cu branza de vaci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Saleuri cu branza de vaci

 Q:   Intreaba despre Saleuri cu branza de vaci       
Saleuri cu branza de vaciIngrediente:

Făină 300 g, branză de vaci proaspătă 300 g, unt 200 g, ouă 4 buc, praf de copt 1 plic, caşcaval 75 g, sare.

Mod de preparare:

Din făină, branză de vaci, unt, 2 ouă, praf de copt şi puţină sare se prepară un aluat omogen, care se lasă o oră să se odihnească. Se întinde o foaie cu grosimea de 5- 6 mm, se unge foaia cu ou şi se presară cu caşcaval ras şi amestecat, cu puţină sare. Se taie foaia în faşii cu lungimea de 10- 12 cm şi lăţimea de 15 mm, se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit.


Tag-uri: saleuri, foietaj, branza, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :