Statistics:
Visits: 1,014 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Coltunasi dulci cu branza de vaci
Q: | Intreaba despre Coltunasi dulci cu branza de vaci |
Ingrediente:
Făină 500 g, ouă 4 buc, branză de vaci 500 g, coajă rasă de lămaie 40 g, zahăr 175 g, sare.
Mod de preparare:
Din faină, 2 ouă, puţină sare şi puţină apă se prepară o cocă mai deasă, din care se întinde o foaie şi se taie pătrate cu latura de 5- 7 cm. Branza de vaci se amestecă cu 75 g zahăr, 2 ouă şi coaja de lămaie rasă, se repartizează în mod egal, pe pătratele de cocă, se îndoaie în formă de triunghi şi se lipesc bine. Se fierb în apă cu sare, se scurg, se trec printr-un jet de apă rece, se toarnă pe deasupra untul fierbinte şi se presară cu restul de zahăr.
Făină 500 g, ouă 4 buc, branză de vaci 500 g, coajă rasă de lămaie 40 g, zahăr 175 g, sare.
Mod de preparare:
Din faină, 2 ouă, puţină sare şi puţină apă se prepară o cocă mai deasă, din care se întinde o foaie şi se taie pătrate cu latura de 5- 7 cm. Branza de vaci se amestecă cu 75 g zahăr, 2 ouă şi coaja de lămaie rasă, se repartizează în mod egal, pe pătratele de cocă, se îndoaie în formă de triunghi şi se lipesc bine. Se fierb în apă cu sare, se scurg, se trec printr-un jet de apă rece, se toarnă pe deasupra untul fierbinte şi se presară cu restul de zahăr.
Tag-uri: dulciuri, branza, faina, coaja de lamaie |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :