Statistics:
Visits: 1,030 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca cu branza de vaci
Q: | Intreaba despre Budinca cu branza de vaci |
Ingrediente:
Branză de vaci 750 g, gris 150 g, lapte 600 ml, ouă 6 buc, zahăr 250 g, făină 25 g, răzătură de coajă de lămaie 30 g, zahăr vanilat 1 plic, sare.
Mod de preparare:
Grisul se fierbe în lapte împreună cu 50 g zahăr şi sare. După ce s-a întărit, se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Gălbenuşurile se amestecă cu restul de zahăr, zahărul vanilat, răzătură de coajă de lămaie, o lingură de făină şi branza de vaci, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se amestecă cu grisul fiert, iar la sfarşit se pun albuşurile bătute bine. Se toarnă compoziţia într-un graten şi se coace la cuptor timp de circa 45 min. la un foc potrivit. Se serveşte de preferinţă cu sirop de zmeură.
Branză de vaci 750 g, gris 150 g, lapte 600 ml, ouă 6 buc, zahăr 250 g, făină 25 g, răzătură de coajă de lămaie 30 g, zahăr vanilat 1 plic, sare.
Mod de preparare:
Grisul se fierbe în lapte împreună cu 50 g zahăr şi sare. După ce s-a întărit, se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Gălbenuşurile se amestecă cu restul de zahăr, zahărul vanilat, răzătură de coajă de lămaie, o lingură de făină şi branza de vaci, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se amestecă cu grisul fiert, iar la sfarşit se pun albuşurile bătute bine. Se toarnă compoziţia într-un graten şi se coace la cuptor timp de circa 45 min. la un foc potrivit. Se serveşte de preferinţă cu sirop de zmeură.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :