FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 908
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Saleuri II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Saleuri II

 Q:   Intreaba despre Saleuri II       
Saleuri IIIngrediente:

150 g unt sau margarina, 200 g făină, 60 g caşcaval sau parmezan, 1 ou, 1 linguriţă oţet, sare, apă.

Mod de preparare:

Se prepară la fel ca în reţeta saleuri I, însă cu altă compoziţie, şi formă şi cu mai mult caşcaval sau cu parmezan (100 g). Se întinde aluatul cu sucitorul ca şi în reţeta saleuri I, cu deosebirea că se presară cu parmezan ras, se strange împăturindu-se şi se lasă la rece. Operaţia se repetă de patru ori. De fiecare dată se presară planşeta cu puţină făină. La urmă se întinde o foaie de 0,5 cm grosime, se unge cu ou bătut, se presară uu parmezan şi se taie faşii lungi de 12 cm şi late de 2 cm care se răsucesc putin, apoi se presează capetele faşiilor ca să capete forma de spirală. Se aşează în tavă distanţate între ele ca să nu se lipească una de alta. Se coc în cuptor, la foc potrivit.
Sa servesc ca aperitive la gustări compuse, sau ca atare.


Tag-uri: aperitive, saleuri, parmezan, aluat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :