Statistics:
Visits: 856 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Saleuri cu cascaval
Q: | Intreaba despre Saleuri cu cascaval |
Ingrediente:
Făină 600 g, margarina 500 g, apă 200 ml, caşcaval 300 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, apă şi sare se face o cocă mai moale, care se lasă să se odihnească la rece 30 min. Se întinde o foaie cu grosimea de 1 cm, se întinde margarina peste aluat, se întorc marginile aluatului peste margarina, se împătureşte şi se lasă să stea la rece 15 min. Se întinde cu sucitorul, se împătureşte în trei şi se lasă aluatul din nou la rece. Se mai repetă operaţia de 2- 3 ori, apoi se întinde aluatul pe planşetă, se taie faşii cu lungimea de 15- 16 cm şi lăţimea de 2 cm, se ung cu ou şi se presară cu caşcaval ras. Se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit.
Făină 600 g, margarina 500 g, apă 200 ml, caşcaval 300 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, apă şi sare se face o cocă mai moale, care se lasă să se odihnească la rece 30 min. Se întinde o foaie cu grosimea de 1 cm, se întinde margarina peste aluat, se întorc marginile aluatului peste margarina, se împătureşte şi se lasă să stea la rece 15 min. Se întinde cu sucitorul, se împătureşte în trei şi se lasă aluatul din nou la rece. Se mai repetă operaţia de 2- 3 ori, apoi se întinde aluatul pe planşetă, se taie faşii cu lungimea de 15- 16 cm şi lăţimea de 2 cm, se ung cu ou şi se presară cu caşcaval ras. Se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :