Statistics:
Visits: 749 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Saleuri cu cartofi II
Q: | Intreaba despre Saleuri cu cartofi II |
Ingrediente:
Cartofi 400 g, unt 300 g, făină 400 g, ouă 3 buc, chimen 40 g, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se coc în coajă la cuptor, se descojesc, se zdrobesc cu furculiţa, se amestecă cu untul, făina şi 2 gălbenuşuri de ou, pană ce se obţine o coca mogenă. Se întinde pe 6 planşetă o foaie subţire, care se unge cu ou, se presară cu cbimen şi sare, se taie în faşii cu lungimea de 10 cm şi lăţimea de 2 cm, se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit.
Cartofi 400 g, unt 300 g, făină 400 g, ouă 3 buc, chimen 40 g, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se coc în coajă la cuptor, se descojesc, se zdrobesc cu furculiţa, se amestecă cu untul, făina şi 2 gălbenuşuri de ou, pană ce se obţine o coca mogenă. Se întinde pe 6 planşetă o foaie subţire, care se unge cu ou, se presară cu cbimen şi sare, se taie în faşii cu lungimea de 10 cm şi lăţimea de 2 cm, se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :