Statistics:
Visits: 750 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de heringi cu legume III
Q: | Intreaba despre Salata de heringi cu legume III |
Ingrediente :
Heringi săraţi 500 g, cartofi 800 g, ceapă 300 g, morcovi 200 g, ţelină 200 g, castraveţi în oţet 300 g, maioneză dietetică 750 g, muştar 30 g, oţet 9° 20 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Heringii se ţin în apă câteva ore, ca să se desăreze, se scot fileurile, se taie în bucăţi mici. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă de coajă, se taie cuburi.
Morcovii şi ţelina se fierb în apă cu sare şi se taie cuburi. Ceapa se taie mărunt, se sărează, se lasă să stea o oră, se stoarce, se spală în apă rece şi se scurge. Castraveţii se taie cuburi. Maioneza dietetică se amestecă cu muştar, se subţiază cu o lingură de oţet şi puţină apă, se toarnă peste legume şi heringi, se amestecă şi se potriveşte gustul cu piper şi sare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Heringi săraţi 500 g, cartofi 800 g, ceapă 300 g, morcovi 200 g, ţelină 200 g, castraveţi în oţet 300 g, maioneză dietetică 750 g, muştar 30 g, oţet 9° 20 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Heringii se ţin în apă câteva ore, ca să se desăreze, se scot fileurile, se taie în bucăţi mici. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă de coajă, se taie cuburi.
Morcovii şi ţelina se fierb în apă cu sare şi se taie cuburi. Ceapa se taie mărunt, se sărează, se lasă să stea o oră, se stoarce, se spală în apă rece şi se scurge. Castraveţii se taie cuburi. Maioneza dietetică se amestecă cu muştar, se subţiază cu o lingură de oţet şi puţină apă, se toarnă peste legume şi heringi, se amestecă şi se potriveşte gustul cu piper şi sare.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :