Statistics:
Visits: 768 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de heringi sau de scrumbii sarate II
Q: | Intreaba despre Salata de heringi sau de scrumbii sarate II |
Ingrediente:
300- 400 g heringi sau scrumbii, 200 g ceapă, 150 g castraveciori acri, 400 g cartofi fierţi, 100 ml ulei. Se mai pot adăuga: 200- 300 g miez de varză murată tăiată subţire, ardei graşi sau gogoşari, mărar, pătrunjel verde, salată verde, măsline, ouă fierte tari şi, după gust, oţet, sare şi piper.
Mod de preparare:
Toate ingredientele se taie în felii sau mărunt şi se pun în castron. Peste ele se toarnă un amestec din ulei, oţet, apă, sare şi piper, după gust, apoi se amestecă şi se pun într-o salatieră sau pe un platou. Se garniseşte salata cu ouă fierte tăiate în rondele sau în sferturi, cu roşii tăiate la fel ca şi ouăle, cu măsline spălate şi unse cu ulei, iar peste acestea se presară mărar şi pătrunjel tăiate mărunt.
300- 400 g heringi sau scrumbii, 200 g ceapă, 150 g castraveciori acri, 400 g cartofi fierţi, 100 ml ulei. Se mai pot adăuga: 200- 300 g miez de varză murată tăiată subţire, ardei graşi sau gogoşari, mărar, pătrunjel verde, salată verde, măsline, ouă fierte tari şi, după gust, oţet, sare şi piper.
Mod de preparare:
Toate ingredientele se taie în felii sau mărunt şi se pun în castron. Peste ele se toarnă un amestec din ulei, oţet, apă, sare şi piper, după gust, apoi se amestecă şi se pun într-o salatieră sau pe un platou. Se garniseşte salata cu ouă fierte tăiate în rondele sau în sferturi, cu roşii tăiate la fel ca şi ouăle, cu măsline spălate şi unse cu ulei, iar peste acestea se presară mărar şi pătrunjel tăiate mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :