Statistics:
Visits: 975 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rata sau gasca cu masline
Q: | Intreaba despre Rata sau gasca cu masline |
Ingrediente
1 kg carne de raţă, 30 g făină, 100 ml ulei, 150 g măsline, 200 g ceapă, 50 g bulion, 100 ml vin, 1/2 lămaie, 1 foaie de dafin, cimbru, piper, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi, se sărează, se prăjeşte pe ambele părţi, după care se scoate în alt vas. In uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată mărunt, la care se adaugă făina, bulionul şi se stinge cu apă caldă, apoi se adaugă carnea de raţă prăjită şi se lasă să fiarbă. Cand carnea este pe jumătate fiartă, se adaugă sare, piper, frunza de dafin, vinul, măslinele de sărate prin opărire şi felii de lămaie. Se mai lasă să fiarbă pană va fi carnea fragedă si sosul scăzut potrivit.
1 kg carne de raţă, 30 g făină, 100 ml ulei, 150 g măsline, 200 g ceapă, 50 g bulion, 100 ml vin, 1/2 lămaie, 1 foaie de dafin, cimbru, piper, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi, se sărează, se prăjeşte pe ambele părţi, după care se scoate în alt vas. In uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată mărunt, la care se adaugă făina, bulionul şi se stinge cu apă caldă, apoi se adaugă carnea de raţă prăjită şi se lasă să fiarbă. Cand carnea este pe jumătate fiartă, se adaugă sare, piper, frunza de dafin, vinul, măslinele de sărate prin opărire şi felii de lămaie. Se mai lasă să fiarbă pană va fi carnea fragedă si sosul scăzut potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :