Statistics:
Visits: 762 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rata cu masline II
Q: | Intreaba despre Rata cu masline II |
Ingrediente :
Raţă 1 buc, ceapă 1,5 kg, măsline 350 g, ulei 250 g, făină 25 g, vin alb 200 ml, lămaie 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Raţa se curăţă, se sărează, se unge cu ulei şi se frige la cuptor. În timpul frigerii se stropeşte cu sosul format în tavă. Ceapa se dă pe răzătoare şi se prăjeşte în ulei, se stinge cu apă, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează. Măslinele se fierb separat timp de 45 min. Se porţionează raţa, se pun bucăţile de carne în sosul de ceapă, se adaugă măslinele, vinul şi lămaia curăţată de coajă şi tăiată cuburi. Făina se desface în jiul rămas de la raţă şi se toarnă peste carne. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se dă vasul la cuptor timp de 30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Raţă 1 buc, ceapă 1,5 kg, măsline 350 g, ulei 250 g, făină 25 g, vin alb 200 ml, lămaie 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Raţa se curăţă, se sărează, se unge cu ulei şi se frige la cuptor. În timpul frigerii se stropeşte cu sosul format în tavă. Ceapa se dă pe răzătoare şi se prăjeşte în ulei, se stinge cu apă, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează. Măslinele se fierb separat timp de 45 min. Se porţionează raţa, se pun bucăţile de carne în sosul de ceapă, se adaugă măslinele, vinul şi lămaia curăţată de coajă şi tăiată cuburi. Făina se desface în jiul rămas de la raţă şi se toarnă peste carne. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se dă vasul la cuptor timp de 30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :