Statistics:
Visits: 720 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rata cu masline I
Q: | Intreaba despre Rata cu masline I |
Ingrediente :
Raţă 1 buc, ulei 100 g, ceapă 400 g, morcovi 100 g, ţelină l00 g, bulion de tomate 50 g, făină 50 g, vin 100 ml, măsline 200 g, lămaie 100 g, piper; sare.
Mod de preparare :
Raţa se curăţă, se parleşte, se taie bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, ceapa tocată mărunt şi zarzavatul dat pe răzătoare. Se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul prin sită, se pune carnea în sos şi se lasă să fiarbă împreuna încă 30 min. Măslinele se fierb în apă 40 min, şi se adaugă la carne împreună cu vinul. Se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se aşează deasupra mancării felii de lămaie şi se dă vasul la cuptor timp de 10 min. Se mănâncă rece.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Raţă 1 buc, ulei 100 g, ceapă 400 g, morcovi 100 g, ţelină l00 g, bulion de tomate 50 g, făină 50 g, vin 100 ml, măsline 200 g, lămaie 100 g, piper; sare.
Mod de preparare :
Raţa se curăţă, se parleşte, se taie bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, ceapa tocată mărunt şi zarzavatul dat pe răzătoare. Se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul prin sită, se pune carnea în sos şi se lasă să fiarbă împreuna încă 30 min. Măslinele se fierb în apă 40 min, şi se adaugă la carne împreună cu vinul. Se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se aşează deasupra mancării felii de lămaie şi se dă vasul la cuptor timp de 10 min. Se mănâncă rece.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :