FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,107
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gasca salbatica cu masline

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gasca salbatica cu masline

 Q:   Intreaba despre Gasca salbatica cu masline       
Gasca salbatica cu maslineIngrediente

1/2 gasca, 250 g masline, 1 lamaie, 100 ml ulei, 200 ml vin, 200 g ceapa, 30 g bulion, cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin, 1 ramura de cimbru, 112 lingura de faina.

Mod de preparare

Pregatirea gastii se face la fel ca in reteta precedenta, numai ca in loc sa se friga in cuptor se pune la prajit. Se taie in bucati potrivite, cate o bucata sau cate doua bucati la o portie, si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.

Se scot in alt vas, iar in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, se adauga faina, bulionul si se stinge cu apa in cantitati potrivite. Apoi se rastoarna sosul peste carnea prajita si se mai fierb impreuna pana se inmoaie carnea.

Dupa aceea se adauga maslinele oparite, boabele de piper, cimbrul, foaia de dafin, coaja de la o lamaie, se potriveste de sare, se adauga vin si impreuna se mai fierb 10 min.

Se serveste calda sau rece, garnisita cu felioare de lamaie subtiri. (in loc de vin se poate adauga in mincare zeama de la marinata sau zeama de lamaie).


Tag-uri: gasca, salbatica, masline



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :