Statistics:
Visits: 1,111 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gasca sau rata cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Gasca sau rata cu ciuperci |
Ingrediente
1 kg carne de gască sau de raţă, 2-3 cepe, 500 g ciuperci, 100 ml ulei, 30 g bulion, 100 ml vin, 1 legătură de pătrunjel verde, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi (ca pentru o porţie), se sărează, se prăjeşte pe ambele părţi în ulei şi se scoate într-un alt vas. In uleiul rămas se călesc ceapa tăiată mărunt şi ciupercile tăiate în felii subţiri, după care se adaugă bulionul şi se stinge cu vin şi cu puţină apă caldă. Se adaugă apoi carnea prăjită şi împreună se fierb pană carnea este gata. La urmă se adaugă sare, piper şi pătrunjel verde tăiat mărunt.
1 kg carne de gască sau de raţă, 2-3 cepe, 500 g ciuperci, 100 ml ulei, 30 g bulion, 100 ml vin, 1 legătură de pătrunjel verde, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi (ca pentru o porţie), se sărează, se prăjeşte pe ambele părţi în ulei şi se scoate într-un alt vas. In uleiul rămas se călesc ceapa tăiată mărunt şi ciupercile tăiate în felii subţiri, după care se adaugă bulionul şi se stinge cu vin şi cu puţină apă caldă. Se adaugă apoi carnea prăjită şi împreună se fierb pană carnea este gata. La urmă se adaugă sare, piper şi pătrunjel verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :