FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 845
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Raci fierti in zeama de zarzavat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Raci fierti in zeama de zarzavat

 Q:   Intreaba despre Raci fierti in zeama de zarzavat       
Raci fierti in zeama de zarzavatIngrediente:

Raci vii, ceapă, morcov, ardei iute, cimbru, usturoi, foaie de dafin, piper boabe, sare, oţet.

Mod de preparare:

Se iau racii proaspeţi (vii), li se scoate intestinul negru (care se trage afară rupand capătul cozii la mijloc), apoi se freacă pe burtă cu o perie din paie de orez, după care se pun la fiert într-un vas cu zeamă pregătită dinainte astfel: se pune într-o oală atata apă cat să ajungă să acopere racii (în apă prea multă se pierde din gust), se adaugă zarzavatul, ingrediente şi sare ceva mai multă şi se lasă să fiarbă pană ce zarzavatul este gata. Apoi se introduc racii, lăsand să fiarbă împreună, într-un vas acoperit cu un capac, 10-15 min, după care se trage vasul de pe foc şi se lasă racii în zeama în care au fiert pană la servire. Se servesc cu mujdei de usturoi şi cu zeama în care au fiert.


Tag-uri: rac, ceapa, morcov, cimbru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :