Statistics:
Visits: 913 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Scordolea de raci
Q: | Intreaba despre Scordolea de raci |
Ingrediente:
30 de raci vii, 200 g franzelă, 200 g miez de nucă, 2 căpăţani mici de usturoi, 200 ml ulei, sare, zeamă de raci.
Mod de preparare:
In timp ce racii se fierb, se prepară sosul astfel: se pisează bine miezul de nucă, apoi se adaugă miezul de pâine înmuiat bine în zeama în care au fiert racii şi se freacă bine, adăugând ulei ca la maioneză şi puţină zeamă în care au fiert racii.
Se toarnă sosul, într-un platou, iar deasupra se aranjează cozile curăţate ale racilor fierţi, iar cu picioarele racilor se decorează platoul pe margine.
30 de raci vii, 200 g franzelă, 200 g miez de nucă, 2 căpăţani mici de usturoi, 200 ml ulei, sare, zeamă de raci.
Mod de preparare:
In timp ce racii se fierb, se prepară sosul astfel: se pisează bine miezul de nucă, apoi se adaugă miezul de pâine înmuiat bine în zeama în care au fiert racii şi se freacă bine, adăugând ulei ca la maioneză şi puţină zeamă în care au fiert racii.
Se toarnă sosul, într-un platou, iar deasupra se aranjează cozile curăţate ale racilor fierţi, iar cu picioarele racilor se decorează platoul pe margine.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :