Statistics:
Visits: 1,664 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fasole batuta cu usturoi
Q: | Intreaba despre Fasole batuta cu usturoi |
INGREDIENTE:
300 g fasole uscată, 1 legătură zarzavat pentru supă, ulei de gătit, 5 căţei usturoi, sare.
MOD DE PREPARARE:
Se fierbe fasolea împreună cu zarzavatul. Se strecoară şi se trece prin sită. (Zeama nu se aruncă). Se transferă fasolea într-un castron şi se freacă bine cu ulei, turnat puţin câte puţin. La două-trei adăugări de ulei se completează cu puţină zeamă caldă (din cea păstrată, sau de supă de carne). Când a căpătat consistenţa dorită se adaugă usturoiul frecat cu sare, pisat şi strecurat şi se omogenizează.
Se serveÅŸte rece.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
300 g fasole uscată, 1 legătură zarzavat pentru supă, ulei de gătit, 5 căţei usturoi, sare.
MOD DE PREPARARE:
Se fierbe fasolea împreună cu zarzavatul. Se strecoară şi se trece prin sită. (Zeama nu se aruncă). Se transferă fasolea într-un castron şi se freacă bine cu ulei, turnat puţin câte puţin. La două-trei adăugări de ulei se completează cu puţină zeamă caldă (din cea păstrată, sau de supă de carne). Când a căpătat consistenţa dorită se adaugă usturoiul frecat cu sare, pisat şi strecurat şi se omogenizează.
Se serveÅŸte rece.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :