FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 856
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Caltabosi cu sorici si cu sange

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Caltabosi cu sorici si cu sange

 Q:   Intreaba despre Caltabosi cu sorici si cu sange       
Caltabosi cu sorici si cu sangeIngrediente

500 g carne slaba de porc, 500 g carne grasa de la gat, inima, 300 g sorici, 300 g sange, 200 g ceapa, condimente (sare, piper pisat, ienibahar, usturoi pisat, maghiran si ghimbir), dupa gust.

Mod de preparare

Se pun la fiert carnea, inima si soriciul. Dupa fierbere se taie toate in cubulete mici, se adauga ceapa taiata marunt si putin calita, sangele si se condimenteaza dupa gust.

Cu compozitia respectiva se umple matul gros, se pune la fiert pe foc domol si se fierbe lent 40—60 de min. Caltabosul este gata cand la inteparea cu un ac se constata ca din el nu mai iese zeama roscata.

Caltabosii fierti se aseaza pe o planseta si se lasa la zvantat; dupa posibilitati se dau la fum sau se consuma ca atare. Daca soriciul nu s-a fiert indeajuns impreuna cu carnea, atunci se mai pune la fiert in continuare in zeama de la fiertul carnii.


Tag-uri: caltabosi, sorici, sange



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :