FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,251
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Caltabosi calzi in zeama lor

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Caltabosi calzi in zeama lor

 Q:   Intreaba despre Caltabosi calzi in zeama lor       
Caltabosi calzi in zeama lorIngrediente

1 kg carne de porc, 300 g ficat, 200 g orez, 100 g ceapa, 50 g bulion de rosii, cateva boabe de piper, 1 frunza de dafin, sare, piper si mirodenii obisnuite, dupa gust.

Mod de preparare

Carnea si ficatul se trec prin masina de tocat, dupa care se adauga ceapa calita, orezul oparit, mirodeniile, sare si piper, dupa gust. Se amesteca totul, bine si daca compozitia este prea legata, se pot adauga 100—200 g supa de carne sau apa si se umple matul.

(Toata operatia se face la fel ca in reteta "Caltabosi cu maruntaie").
Cand totul este gata, se pune vasul cu cantitatea de apa, cata este necesara, pe foc.

Se adauga sare, boabe de piper, foaie de dafin, bulionul si dupa ce da in fiert se introduce caltabosul. Se fierbe lent aproximativ 50 min, in care timp se inteapa cu un ac, ca sa nu plesneasca invelisul caltabosului.

Caltabosul este gata cand din el prin intepare nu mai iese zeama roscata, ci numai zeama albicioasa.Caltabosii gata fierti se tin la cald in zeama lor si tot calzi se servesc cu zeama.


Tag-uri: caltabosi, porc, ficat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :