FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 987
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Purcel fript intreg

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Purcel fript intreg

 Q:   Intreaba despre Purcel fript intreg       
Purcel fript intregPentru fript intreg este bun numai purcelul de lapte, care inca nu a inceput sa manance. Imediat dupa ce a fost taiat, purcelul se opareste cu apa fiarta la care s-a adaugat a zecea parte apa rece.

Se rade parul de pe el, iar dupa aceea se parleste, atata cat sa nu se innegreasca. Dupa parlire se spala bine pe deasupra, se despica pe burta, se scot maruntaiele, se mai spala o data, iar dupa ce s-a scurs apa de pe el se sareaza, iar codita si urechile se invelesc cu hartie unsa cu ulei pentru a se frige fara sa se innegreasca.

Pentru ca purcelul sa-si pastreze forma neteda in timpul frigerii, se introduce in el o sticla sau alt corp asemanator. Se poate mentine forma lui si cu ajutorul unor sipci de lemn bagate inauntru. Purcelul se unge cu ulei si se frige intr-un vas in care se pune, de asemenea, ulei si 1—2 linguri de rom.

In timpul frigerii, purcelul se unge cu uleiul din vas, operatia repetandu-se pana ce pielea lui se rumeneste; atunci se considera ca este gata fript. Se poate servi intreg.

Mai practic este de a-l taia in bucati care pe urma vor fi asamblate in forma lui initiala. In gura se pune un mar mic sau o bucatica de hrean, iar in jur se decoreaza cu sfecla taiata marunt, ceapa verde, oua fierte, frunze de salata verde si alte legume.


Tag-uri: purcel, lapte, apa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :