Statistics:
Visits: 828 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu visine II
Q: | Intreaba despre Placinta cu visine II |
Ingrediente:
Făină 300 g, zahăr pudră 300 g, ouă 5 buc, unt 200 g, zahăr vanilat 1 plic, vişine 700 g.
Mod de preparare:
Din făină, unt, 100 g zahăr, gălbenuşurile de ou şi zahărul vanilat se prepară un aluat fraged, din care se întinde o foaie care se coace pe jumătate, se scoate din cuptor şi se toarnă pe deasupra compoziţia preparată din cele 5 albuşuri bătute cu restul de zahăr şi în care s-au adăugat la sfarşit vişinele, cărora li s-au scos samburii. Se dă tava din nou la cuptor şi se lasă, pană ce plăcinta s-a copt. Se poate prepara şi cu alte fructe ca: zmeură, căpşuni, mere etc.
Făină 300 g, zahăr pudră 300 g, ouă 5 buc, unt 200 g, zahăr vanilat 1 plic, vişine 700 g.
Mod de preparare:
Din făină, unt, 100 g zahăr, gălbenuşurile de ou şi zahărul vanilat se prepară un aluat fraged, din care se întinde o foaie care se coace pe jumătate, se scoate din cuptor şi se toarnă pe deasupra compoziţia preparată din cele 5 albuşuri bătute cu restul de zahăr şi în care s-au adăugat la sfarşit vişinele, cărora li s-au scos samburii. Se dă tava din nou la cuptor şi se lasă, pană ce plăcinta s-a copt. Se poate prepara şi cu alte fructe ca: zmeură, căpşuni, mere etc.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :