FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 759
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf de pui

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf de pui

 Q:   Intreaba despre Pilaf de pui       
Pilaf de puiIngrediente

1 kg pui ceva mai graşi, 100 g unt, 1 ceapă, 1/4 ţelină, cateva boabe de piper, sare, 300 g orez.

Mod de preparare

Puii se taie in bucăţi şi se pun la fiert cu apă, sare şi cu legume (pentru gust). In timpul fierberii se spumuiesc, se adaugă piper boabe şi se fierb lent pană ce carnea este gata.

Separat, intr-o cratiţă, se incălzeşte unt, se adaugă orezul, spălat şi bine scurs de apă, se amestecă pană se incinge şi se stinge cu supă fierbinte in care a fiert carnea (1 I de supă la - 300 g de orez). Se acoperă cratiţa cu un capac şi se lasă pe marginea plitei 10—20 min.

Pilaful se pune intr-un polonic inmuiat in prealabil in supă, se presează şi se răstoarnă pe farfuria de servit, aşezandu-se alături bucăţi de carne de pui fiartă şi peste toate se stropeşte cu grăsime, care se adună de la fiertul cărnii, sau cu unt topit.


Tag-uri: pilaf, pui, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :