Statistics:
Visits: 716 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Peste cu masline
Q: | Intreaba despre Peste cu masline |
Ingrediente:
Peşte 1 kg, făină 50 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, măsline 200 g, vin 100 ml, lămâie 100 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se porţionează, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se adaugă restul de făină, se stinge cu bulion desfăcut cu apă, se fierbe circa 30 min şi se pasează prin sită sau pasoar. Se potriveşte gustul sosului cu sare şi piper şi se adaugă măslinele, care au fost fierte separat circa 45 min. Se aşează în sos bucăţile de peşte prăjit si se acoperă cu felii de lămâie. Se presară cu verdeaţă şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. Când este aproape gata, se adaugă vinul şi se mai lasă la cuptor 10 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte 1 kg, făină 50 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, măsline 200 g, vin 100 ml, lămâie 100 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se porţionează, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se adaugă restul de făină, se stinge cu bulion desfăcut cu apă, se fierbe circa 30 min şi se pasează prin sită sau pasoar. Se potriveşte gustul sosului cu sare şi piper şi se adaugă măslinele, care au fost fierte separat circa 45 min. Se aşează în sos bucăţile de peşte prăjit si se acoperă cu felii de lămâie. Se presară cu verdeaţă şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. Când este aproape gata, se adaugă vinul şi se mai lasă la cuptor 10 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: peste, masline, sos, bulion de tomate, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :