Statistics:
Visits: 798 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasare cu masline I
Q: | Intreaba despre Pasare cu masline I |
Ingrediente :
Pasăre 1,5 kg, ceapă 1,5 kg, măsline 200 g, ulei 200 g, dafin 2 foi, lămâie 100 g, vin 200 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se curăţă, se spală, se porţionează şi se fierbe pe jumătate. Se scoate din supă şi se prăjeşte în ulei. Ceapa se curăţă, se taie peştişori şi se prăjeşte în ulei, se stinge cu supă, apoi se toarnă peste carnea prăjită, se adaugă foile de dafin, sarea, piperul şi măslinele care au fost fierte separat timp de 45 min. Se toarnă pe deasupra vinul şi se dă vasua la cuptor, la un foc potrivit pentru ca sosul să se lege bine. Când este aproape gata, se aşează peste mâncare felii de lămaie şi se mai lasă la cuptor circa 10 min. Se serveşie rece.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pasăre 1,5 kg, ceapă 1,5 kg, măsline 200 g, ulei 200 g, dafin 2 foi, lămâie 100 g, vin 200 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se curăţă, se spală, se porţionează şi se fierbe pe jumătate. Se scoate din supă şi se prăjeşte în ulei. Ceapa se curăţă, se taie peştişori şi se prăjeşte în ulei, se stinge cu supă, apoi se toarnă peste carnea prăjită, se adaugă foile de dafin, sarea, piperul şi măslinele care au fost fierte separat timp de 45 min. Se toarnă pe deasupra vinul şi se dă vasua la cuptor, la un foc potrivit pentru ca sosul să se lege bine. Când este aproape gata, se aşează peste mâncare felii de lămaie şi se mai lasă la cuptor circa 10 min. Se serveşie rece.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :