Statistics:
Visits: 607 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasare cu masline II
Q: | Intreaba despre Pasare cu masline II |
Ingrediente :
Pasăre 1,5 kg, ceapă 1 kg, ulei 200 g, supă de oase 400 ml, bulion de tomate 100 g, măsline 200 g, vin alb 175 g, verdeaţă 2 leg, lămâie 100,g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se taie în bucăţi mici, se sărează şi se prăjeşte în ulei pană la rumenire, se stinge cu supă de oase şi se lasă sa fiarbă sub capac. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se stinge cu supă de oase şi se lasă să fiarbă circa 30 min., se pasează printr-o sită şi se pune din nou la fiert, adăugându-se bulionul şi măslinele, care au fost fierte în apă circa 45 min. şi şe lasă să fiarbă încă 20 min. Se toarnă sosul şi măslinele peste carne, se adaugă vinul, piperul şi o legătură de verdeaţă tocată mărunt şi se potriveşte gustul de sare. Lămaia se taie felii, se aşează peste mincare şi se dă vasul la cuptor timp de 20-25 min. La sfarşit se presară pe deasupra restul de verdeaţă. Se serveşte de regulă direct din vasul de cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pasăre 1,5 kg, ceapă 1 kg, ulei 200 g, supă de oase 400 ml, bulion de tomate 100 g, măsline 200 g, vin alb 175 g, verdeaţă 2 leg, lămâie 100,g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se taie în bucăţi mici, se sărează şi se prăjeşte în ulei pană la rumenire, se stinge cu supă de oase şi se lasă sa fiarbă sub capac. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se stinge cu supă de oase şi se lasă să fiarbă circa 30 min., se pasează printr-o sită şi se pune din nou la fiert, adăugându-se bulionul şi măslinele, care au fost fierte în apă circa 45 min. şi şe lasă să fiarbă încă 20 min. Se toarnă sosul şi măslinele peste carne, se adaugă vinul, piperul şi o legătură de verdeaţă tocată mărunt şi se potriveşte gustul de sare. Lămaia se taie felii, se aşează peste mincare şi se dă vasul la cuptor timp de 20-25 min. La sfarşit se presară pe deasupra restul de verdeaţă. Se serveşte de regulă direct din vasul de cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :