FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 599
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pasare cu masline II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pasare cu masline II

 Q:   Intreaba despre Pasare cu masline II       
Pasare cu masline IIIngrediente :

Pasăre 1,5 kg, ceapă 1 kg, ulei 200 g, supă de oase 400 ml, bulion de tomate 100 g, măsline 200 g, vin alb 175 g, verdeaţă 2 leg, lămâie 100,g, piper, sare.

Mod de preparare :

Pasărea se taie în bucăţi mici, se sărează şi se prăjeşte în ulei pană la rumenire, se stinge cu supă de oase şi se lasă sa fiarbă sub capac. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se stinge cu supă de oase şi se lasă să fiarbă circa 30 min., se pasează printr-o sită şi se pune din nou la fiert, adăugându-se bulionul şi măslinele, care au fost fierte în apă circa 45 min. şi şe lasă să fiarbă încă 20 min. Se toarnă sosul şi măslinele peste carne, se adaugă vinul, piperul şi o legătură de verdeaţă tocată mărunt şi se potriveşte gustul de sare. Lămaia se taie felii, se aşează peste mincare şi se dă vasul la cuptor timp de 20-25 min. La sfarşit se presară pe deasupra restul de verdeaţă. Se serveşte de regulă direct din vasul de cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, ceapa, masline, supa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :