FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 885
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Glazura de cacao

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Glazura de cacao

 Q:   Intreaba despre Glazura de cacao       
Glazura de cacaoIngrediente

300 g zahar tos, 100ml apa, 100 g lapte praf, 100 g cacao, 30 ml rom, 50 g unt.

Mod de preparare

Zaharul tos se dizolva cu apa si se pune la fiert 5—6 min, pana se leaga ca pentru serbet (v. reteta "Crema pe baza de fondant"). Se ia caldut de pe foc si se toarna peste laptele praf amestecat cu cacaua cernuta.

Se adauga apoi untul si romul, amestecandu-se din nou pana se mai raceste putin si apoi se toarna pe suprafata tortului. in rest se lucreaza ca in reteta precedenta.


Tag-uri: glazura, cacao, zahar tos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :