Statistics:
Visits: 1,048 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana
Q: | Intreaba despre Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana |
Ingrediente
1 kg cartofi, 200 g făină, 3 ouă, 2 legături de mărar, 50 g unt, 70 ml ulei, 200 g smantana, sare, piper.
Mod de prepapare
Se fierb cartofii în coajă, după care se curăţă, se lasă să se răcească, apoi se trec prin maşina de tocat. Se adaugă 150 g făină, ouăle, sare şi piper. Se amestecă totul bine şi se formează perişoare mici, cam de 20 g fiecare, care se tăvălesc prin făină şi se prăjesc în ulei. Se aşază perişoarele într-o cratiţă, se presară mărar printre ele şi se toarnă deasupra următorul sos: se rumenesc puţin 50 g făină în 50 g unt, se stinge cu zeama în care au fiert cartofii, apoi se adaugă smantana. Se toarnă sosul peste perişoare şi se mai dă o dată totul în fiert.
1 kg cartofi, 200 g făină, 3 ouă, 2 legături de mărar, 50 g unt, 70 ml ulei, 200 g smantana, sare, piper.
Mod de prepapare
Se fierb cartofii în coajă, după care se curăţă, se lasă să se răcească, apoi se trec prin maşina de tocat. Se adaugă 150 g făină, ouăle, sare şi piper. Se amestecă totul bine şi se formează perişoare mici, cam de 20 g fiecare, care se tăvălesc prin făină şi se prăjesc în ulei. Se aşază perişoarele într-o cratiţă, se presară mărar printre ele şi se toarnă deasupra următorul sos: se rumenesc puţin 50 g făină în 50 g unt, se stinge cu zeama în care au fiert cartofii, apoi se adaugă smantana. Se toarnă sosul peste perişoare şi se mai dă o dată totul în fiert.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :