Statistics:
Visits: 882 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Papricas de pui cu galuste
Q: | Intreaba despre Papricas de pui cu galuste |
Ingrediente
1 kg pui, 500 g ceapă, 100 g untură, 50 g bulion, 1 legătură de verdeaţă, 3 g boia de ardei, cateva boabe de piper, sare.
Mod de preparare
Puiul tăiat in bucăţit se sărează şi se rumeneşte in untură incinsă, apoi se scoate in alt vas. In untura rămasă se căleşte ceapa tăiată mărunt, se adaugă bulionul, boiaua şi se stinge cu apă, apoi se răstoarnă sosul peste carne, se adaugă piper şi se potriveşte ca să aibă sos suficient.
Se lasă să fiarbă pană carnea este aproape moale. Intre timp se prepară găluştele care, după ce sunt fierte, se scurg şi se pun in cratiţa cu carne, lăsandu-se să mai fiarbă impreună 10—20 min. Se serveşte presărat deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
1 kg pui, 500 g ceapă, 100 g untură, 50 g bulion, 1 legătură de verdeaţă, 3 g boia de ardei, cateva boabe de piper, sare.
Mod de preparare
Puiul tăiat in bucăţit se sărează şi se rumeneşte in untură incinsă, apoi se scoate in alt vas. In untura rămasă se căleşte ceapa tăiată mărunt, se adaugă bulionul, boiaua şi se stinge cu apă, apoi se răstoarnă sosul peste carne, se adaugă piper şi se potriveşte ca să aibă sos suficient.
Se lasă să fiarbă pană carnea este aproape moale. Intre timp se prepară găluştele care, după ce sunt fierte, se scurg şi se pun in cratiţa cu carne, lăsandu-se să mai fiarbă impreună 10—20 min. Se serveşte presărat deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :