FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 696
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Papricas de carne cu galuste

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Papricas de carne cu galuste

 Q:   Intreaba despre Papricas de carne cu galuste       
Papricas de carne cu galusteIngrediente

1 kg carne cu oase mici sau 600 g carne macră, 100 g untură, 300 g ceapă, 50 g bulion, piper, boia de ardei, sare.
Pentru găluşte: 50 g untură, 2 ouă, 80-100 g făină, sare.

Mod de preparare

Carnea se taie în bucăţi, se sărează şi se prăjeşte într-o cratiţă cu untură. Se scoate apoi într-un alt vas, iar în untura rămasă se pune la călit ceapa tăiată mărunt.

După ce ceapa s-a rumenit, se adaugă bulionul, 1/2 linguriţă boia de ardei, se stinge cu apă caldă şi se lasă să mai fiarbă 5—6 min, după care conţinutul se răstoarnă peste carne.

Se potriveşte de sare şi de piper şi se lasă să fiarbă pană ce carnea este moale, apoi se introduc în papricaş găluşte preparate în felul următor: se freacă untura spumă, se adaugă gălbenuşurile unul cate unul, apoi albuşurile bătute spumă şi făină cat cuprinde, fără ca compoziţia să fie prea compactă.

Găluştele astfel pregătite se fierb în apă clocotită cu sare, timp de 5—6 min, acoperite (punandu-se găluştele în apa clocotită, una cate una, cu linguriţa udă).


Tag-uri: papricas, carne, galuste



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :