Statistics:
Visits: 1,166 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Papricas de pui cu cartofi
Q: | Intreaba despre Papricas de pui cu cartofi |
Ingrediente
1 kg pui, 150 g untură, 500 g cartofi, 1 căpăţană de usturoi, boia de ardei, 2-3 ardei graşi, cateva roşii, 30 g bulion, piper boabe, cimbru, sare, eventual 100 ml vin.
Mod de preparare
Se pregăteşte la fel ca in reţeta precedentă, cu deosebirea că se pot trece cartofii mai intai prin puţină untură incinsă şi apoi se pun in cratiţa cu carne de pui in loc de găluşte şi se mai fierb impreună cu carnea 10—20 min.
Se potriveşte apoi la gust de sare, se adaugă vinul, usturoiul tocat mărunt, ardeiul gras, boabe de piper, 1 fir de cimbru şi roşiile tăiate in bucăţi, care se pun pe deasupra.
Se introduce cratiţa in cuptor să mai fiarbă pană ce mancarea se va rumeni pe deasupra. Se serveşte presărat cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
1 kg pui, 150 g untură, 500 g cartofi, 1 căpăţană de usturoi, boia de ardei, 2-3 ardei graşi, cateva roşii, 30 g bulion, piper boabe, cimbru, sare, eventual 100 ml vin.
Mod de preparare
Se pregăteşte la fel ca in reţeta precedentă, cu deosebirea că se pot trece cartofii mai intai prin puţină untură incinsă şi apoi se pun in cratiţa cu carne de pui in loc de găluşte şi se mai fierb impreună cu carnea 10—20 min.
Se potriveşte apoi la gust de sare, se adaugă vinul, usturoiul tocat mărunt, ardeiul gras, boabe de piper, 1 fir de cimbru şi roşiile tăiate in bucăţi, care se pun pe deasupra.
Se introduce cratiţa in cuptor să mai fiarbă pană ce mancarea se va rumeni pe deasupra. Se serveşte presărat cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :