Statistics:
Visits: 750 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Papricas de pui cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Papricas de pui cu sos de smantana |
Ingrediente :
Pui 1 kg, ulei 125 g, ceapă 400 g, făină 50 g, boia de ardei dulce 1 g, cartofi 1,5 kg, smântână 150 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Puiul se curăţă, se trece printr-o flacără de aragaz, se spală, se taie în porţii, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată mărunt şi se călesc împreună. Se stinge cu boia şi apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul, se toarnă peste carne şi se mai fierbe 20 min. la un foc domol. La sfarşit se adaugă smântână, se amestecă si se mai dă un clocot. Cartofii se curăţă, se spală, se taie cuburi, se fierb în apă cu sare, se scurg, iar la servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pui 1 kg, ulei 125 g, ceapă 400 g, făină 50 g, boia de ardei dulce 1 g, cartofi 1,5 kg, smântână 150 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Puiul se curăţă, se trece printr-o flacără de aragaz, se spală, se taie în porţii, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată mărunt şi se călesc împreună. Se stinge cu boia şi apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul, se toarnă peste carne şi se mai fierbe 20 min. la un foc domol. La sfarşit se adaugă smântână, se amestecă si se mai dă un clocot. Cartofii se curăţă, se spală, se taie cuburi, se fierb în apă cu sare, se scurg, iar la servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :