FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 790
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi de porc si de vaca - Flora Bucovinei

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi de porc si de vaca - Flora Bucovinei

 Q:   Intreaba despre Muschi de porc si de vaca - Flora Bucovinei       
Muschi de porc si de vaca - Flora BucovineiIngrediente

1 bucata de muschi de vaca si 1 bucata de muschi de porc (cam de cate 500 g fiecare), 100 g slanina afumata, 3-4 oua, morcov, legume, untura, faina, bulion.

Mod de preparare

Ambele bucati de muschi se despica pe lungime si se bat putin cu ciocanul de carne. Se sareaza, se pipereaza, apoi pe fiecare se aseaza, in lungime, morcovi fierti, suvite de slanina afumata si la mijloc se pun ouale fierte.

Se ruleaza cat mai strans ambele bucati intr-un sul si se leaga cu sfoara. Se aseaza intr-o tava, se ung pe deasupra cu untura si se introduc in cuptor unde se frig si se intorc din cand in cand pana se vor rumeni pe toate partile.

Dupa aceea se adauga cateva felii de ceapa si de legume si se continua frigerea. Intre timp, se stropeste cu apa, pentru ca sa nu se arda sucul care se formeaza.

Cand se constata ca este gata, friptura se scoate din tava in alt vas, iar peste legume se presara o lingura de faina, se mai adauga 30 g bulion sau 1 pahar de suc de rosii si se stinge cu supa de oase sau cu apa calda.

Se da in cateva clocote si se strecoara. Friptura se serveste calda, taiata in felii, cu garnitura de cartofi sau orez si cu sosul de la friptura. Acest preparat poate fi servit si rece.


Tag-uri: porc, vaca, bucovina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :