Statistics:
Visits: 1,168 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulouri cu frisca
Q: | Intreaba despre Rulouri cu frisca |
Se prepara aluatul la fel ca la reteta "Foitaj de baza". In plus sunt necesare:
1 ou, 50 g zahar tos si frisca batuta.
Din aluatul foitaj se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, care se taie in benzi de 30 cm lungime si de 2 cm latime, dupa care se infasoara in spirala pe tuburi speciale de tabla avand 15 cm lungime.
Se aseaza in tava, se ung cu ou, se presara pe deasupra cu zahar tos, se introduc in cuptor si se coc la foc bine incins 12—14 min, dupa care se scot de pe tuburi.
Se lasa apoi sa se raceasca si se umplu cu frisca batuta cu ajutorul unui cornet. Rulourile se mai pot umple, in afara de frisca, cu orice fel de crema.
1 ou, 50 g zahar tos si frisca batuta.
Din aluatul foitaj se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, care se taie in benzi de 30 cm lungime si de 2 cm latime, dupa care se infasoara in spirala pe tuburi speciale de tabla avand 15 cm lungime.
Se aseaza in tava, se ung cu ou, se presara pe deasupra cu zahar tos, se introduc in cuptor si se coc la foc bine incins 12—14 min, dupa care se scot de pe tuburi.
Se lasa apoi sa se raceasca si se umplu cu frisca batuta cu ajutorul unui cornet. Rulourile se mai pot umple, in afara de frisca, cu orice fel de crema.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :