FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,023
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aluat tip foitaj

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Aluat tip foitaj

 Q:   Intreaba despre Aluat tip foitaj       
Aluat tip foitajIngrediente:

250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 250 g brânză de vaci proaspătă, sare.

Mod de preparare:

Acest aluat este practic, simplu şi întotdeauna realizabil. Se trece branza prin sita de mălai şi se amestecă cu untul moale, se adaugă făina şi puţină sare, apoi se frămantă scurt timp şi repede, pană se obţine o cocă omogenă. Se lasă la rece 2-3 ore.
Se pune apoi aluatul pe o planşetă presărată cu puţină făină şi se întinde o foaie subţire de circa 0,5 cm, care se foloseşte în loc de foaie de foitaj.


Tag-uri: foitaj, faina, unt, margarina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :