FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 913
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Macaroane gratinate

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Macaroane gratinate

 Q:   Intreaba despre Macaroane gratinate       
Macaroane gratinateIngrediente :

Macaroane 500 g, ficat de porc 400 g, unt 125 g, ceapă 100 g, ouă 4 buc, pesmet 25 g, caşcaval 150 g, roşii 600 g, făină 50 g, smantană 200 g, zahăr 10 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Macaroanele se rup în două şi se pun la fiert în apă cloco­tită cu sare. Se fierb 30 min., se scurg, se pun într-o strecură­toare si se trec printr-un jet de apă rece. Ceapa se toacă mă­runt si se căleşte în 50 g unt. Se adaugă ficatul tăiat in buraţi si se trag împreună sub capac pană ce ficatul a început să se rumenească, se ia de pe foc, se lasă să se răcească şi se trece prin maşina de tocat. Se amestecă ficatul cu ouăle bătute, 75 g caşcaval si macaroanele şi se aşază într-un vas de cuptor uns cu unt si presărat cu pesmet. Se baga vasul la cuptor timp de 30 min. Roşiile se zdrobesc, se fierb 20 min. sub capac şi se pasează printr-o sită. Se înfierbantă ,100 g unt, se adaugă făi­na, se stinge cu roşiile şi se fierbe 20 min. Se adaugă smantană şi se potriveşte gustul cu zahăr si sare. La servit, la fiecare porţie de macaroane, se adaugă sos de roşii şi se presară cu caş­caval ras.


Tag-uri: macaroane, ficat, unt, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :