FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 847
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sos pentru macaroane milaneze

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sos pentru macaroane milaneze

 Q:   Intreaba despre Sos pentru macaroane milaneze       
Sos pentru macaroane milanezeIngrediente:

Ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 50 g, ulei 100 g, bulion de tomate 100 g. zahăr 20 g, ciuperci 300 g, şuncă 200 g, unt 100 g, cimbru 1/2 fir, piper, sare, caşcaval 200 g.

Mod de preparare:

Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, se adaugă morcovii şi ţelina rasă şi se călesc împreună, până ce legumele s-au înmuiat. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min., se pasează printr-o sită sau pasoar şi se lasă să fiarbă mai departe. Se condimentează cu cimbru, piper şi sare şi se adaugă zahărul. Ciupercile se opăresc, se scurg, se taie julien, se călesc în unt şi se pun în sos împreună cu şunca presată ce a fost fată prin maşina de tocat şi se mai fierb împreună 10 min. La servit, peste macaroane se pun 2-3 linguri de sos şi se preară pe deasupra cu caşcaval ras.

sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sos, macaroane, ceapa, morcovi, telina, ulei, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :