Statistics:
Visits: 900 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos pentru macaroane milaneze
Q: | Intreaba despre Sos pentru macaroane milaneze |
Ingrediente:
Ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 50 g, ulei 100 g, bulion de tomate 100 g. zahăr 20 g, ciuperci 300 g, şuncă 200 g, unt 100 g, cimbru 1/2 fir, piper, sare, caşcaval 200 g.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, se adaugă morcovii şi ţelina rasă şi se călesc împreună, până ce legumele s-au înmuiat. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min., se pasează printr-o sită sau pasoar şi se lasă să fiarbă mai departe. Se condimentează cu cimbru, piper şi sare şi se adaugă zahărul. Ciupercile se opăresc, se scurg, se taie julien, se călesc în unt şi se pun în sos împreună cu şunca presată ce a fost fată prin maşina de tocat şi se mai fierb împreună 10 min. La servit, peste macaroane se pun 2-3 linguri de sos şi se preară pe deasupra cu caşcaval ras.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 50 g, ulei 100 g, bulion de tomate 100 g. zahăr 20 g, ciuperci 300 g, şuncă 200 g, unt 100 g, cimbru 1/2 fir, piper, sare, caşcaval 200 g.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, se adaugă morcovii şi ţelina rasă şi se călesc împreună, până ce legumele s-au înmuiat. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min., se pasează printr-o sită sau pasoar şi se lasă să fiarbă mai departe. Se condimentează cu cimbru, piper şi sare şi se adaugă zahărul. Ciupercile se opăresc, se scurg, se taie julien, se călesc în unt şi se pun în sos împreună cu şunca presată ce a fost fată prin maşina de tocat şi se mai fierb împreună 10 min. La servit, peste macaroane se pun 2-3 linguri de sos şi se preară pe deasupra cu caşcaval ras.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :