Statistics:
Visits: 715 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de macaroane cu parizer
Q: | Intreaba despre Salata de macaroane cu parizer |
Ingrediente :
Macaroane 500 g, morcovi 250 g, ţelină 200 g, mazăre (conservă) 300 g, fasole verde conservă) 300 g, parizer 500 g, gogoşari în oţet 200 g, castraveţi în oţet 200 g, maioneză dietetică 800 g, sare.
Mod de preparare:
Macaroanele se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare de paste făinoase, se trec printr-un jet de apă rece, apoi se taie bucăţi cu lungimea de 3-4 cm. Morcovii şi ţelina se fierb în apă cu sare, se scurg şi se taie cubuleţe. Fasolea verde se taie bucăţi, iar parizerul, gogoşarii şi castraveţii se taie cuburi. Mazărea verde se scurge de zeamă şi se clăteşte în apă rece. Se amestecă totul, se adaugă maioneza dietetică, se aranjează salata p« un platou şi se decorează.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Macaroane 500 g, morcovi 250 g, ţelină 200 g, mazăre (conservă) 300 g, fasole verde conservă) 300 g, parizer 500 g, gogoşari în oţet 200 g, castraveţi în oţet 200 g, maioneză dietetică 800 g, sare.
Mod de preparare:
Macaroanele se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare de paste făinoase, se trec printr-un jet de apă rece, apoi se taie bucăţi cu lungimea de 3-4 cm. Morcovii şi ţelina se fierb în apă cu sare, se scurg şi se taie cubuleţe. Fasolea verde se taie bucăţi, iar parizerul, gogoşarii şi castraveţii se taie cuburi. Mazărea verde se scurge de zeamă şi se clăteşte în apă rece. Se amestecă totul, se adaugă maioneza dietetică, se aranjează salata p« un platou şi se decorează.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: salata, macaroane, parizer, morcovi, telina, mazare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :