Statistics:
Visits: 961 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de macaroane cu afumatura
Q: | Intreaba despre Budinca de macaroane cu afumatura |
Ingrediente:
Macaroane 500 g, carne afumată 300 g, caşcaval 200 g, ciuperci 200 g, ouă 3 buc, unt 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Macaroanele se rup în două şi se fierb în apă cu sare timp de 30 min. Când sunt gata, se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Carnea afumată se trece prin maşina de tocat împreună cu ciupercile fierte separat, se amestecă cu macaroanele, se adaugă gălbenuşurile şi albuşurile bătute, se condimentează cu sare şi piper, se pune compoziţia într-o formă unsă cu unt, se presară pe deasupra cu restul de caşcaval, se aşează bucăţi mici de unt şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Macaroane 500 g, carne afumată 300 g, caşcaval 200 g, ciuperci 200 g, ouă 3 buc, unt 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Macaroanele se rup în două şi se fierb în apă cu sare timp de 30 min. Când sunt gata, se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Carnea afumată se trece prin maşina de tocat împreună cu ciupercile fierte separat, se amestecă cu macaroanele, se adaugă gălbenuşurile şi albuşurile bătute, se condimentează cu sare şi piper, se pune compoziţia într-o formă unsă cu unt, se presară pe deasupra cu restul de caşcaval, se aşează bucăţi mici de unt şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :