FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,195
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Macaroane cu ficat si sos de rosii

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Macaroane cu ficat si sos de rosii

 Q:   Intreaba despre Macaroane cu ficat si sos de rosii       
Macaroane cu ficat si sos de rosiiIngrediente :

Macaroa­ne 500 g, ficat de porc 300 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 200 g, roşii 600 g, cimbru 1 fir, zahăr 10 g, ulei 100 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Macaroanele se rup în două şi se fierb în apă cu sare timp de 30 min., se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Jumătate din cantitatea de ceapă, morcovii şi ţelina se taie feiii şi se călesc în ulei. Se sting cu roşiile tăiate în patru, se adaugă cimbrul, zahărul, apa şi sarea şi se lasă să fiarbă 30 min., apoi se pasează prin sită sau pasoar. Restul de ceapă se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ficatul tăiat bucăţi şi se trag împreună pană ce fi­catul este moale, se trece apoi prin maşina de tocat şi se adaugă la sos, cu care se mai fierbe 10 min. La servit, la fiecare porţie de macaroane, se pune o cantitate de sos


Tag-uri: macaroane, ficat, sos, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :