Statistics:
Visits: 1,185 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Macaroane cu ficat si sos de rosii
Q: | Intreaba despre Macaroane cu ficat si sos de rosii |
Ingrediente :
MacaroaÂne 500 g, ficat de porc 300 g, morcovi 100 g, Å£elină 100 g, ceapă 200 g, roÅŸii 600 g, cimbru 1 fir, zahăr 10 g, ulei 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Macaroanele se rup în două ÅŸi se fierb în apă cu sare timp de 30 min., se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece ÅŸi se lasă să se scurgă. Jumătate din cantitatea de ceapă, morcovii ÅŸi Å£elina se taie feiii ÅŸi se călesc în ulei. Se sting cu roÅŸiile tăiate în patru, se adaugă cimbrul, zahărul, apa ÅŸi sarea ÅŸi se lasă să fiarbă 30 min., apoi se pasează prin sită sau pasoar. Restul de ceapă se toacă mărunt, se căleÅŸte în ulei, se adaugă ficatul tăiat bucăţi ÅŸi se trag împreună pană ce fiÂcatul este moale, se trece apoi prin maÅŸina de tocat ÅŸi se adaugă la sos, cu care se mai fierbe 10 min. La servit, la fiecare porÅ£ie de macaroane, se pune o cantitate de sos
MacaroaÂne 500 g, ficat de porc 300 g, morcovi 100 g, Å£elină 100 g, ceapă 200 g, roÅŸii 600 g, cimbru 1 fir, zahăr 10 g, ulei 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Macaroanele se rup în două ÅŸi se fierb în apă cu sare timp de 30 min., se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece ÅŸi se lasă să se scurgă. Jumătate din cantitatea de ceapă, morcovii ÅŸi Å£elina se taie feiii ÅŸi se călesc în ulei. Se sting cu roÅŸiile tăiate în patru, se adaugă cimbrul, zahărul, apa ÅŸi sarea ÅŸi se lasă să fiarbă 30 min., apoi se pasează prin sită sau pasoar. Restul de ceapă se toacă mărunt, se căleÅŸte în ulei, se adaugă ficatul tăiat bucăţi ÅŸi se trag împreună pană ce fiÂcatul este moale, se trece apoi prin maÅŸina de tocat ÅŸi se adaugă la sos, cu care se mai fierbe 10 min. La servit, la fiecare porÅ£ie de macaroane, se pune o cantitate de sos
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :