Statistics:
Visits: 873 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Macaroane cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Macaroane cu ciuperci |
Ingrediente :
Macaroane 500 g, ciuperci 400 g, unt 100 g, ceapă 150 g, roşii 300 g, caşcaval 100 g, sare.
Mod de preparare :
Macaroanele se rup în două ÅŸi se fierb în apă cu sare timp de 30 min. Se pun într-o strecurătoare ÅŸi se trec printr-un jet de apă rece. Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în unt, se adaugă ciupercile fierte ÅŸi tăiate julien ÅŸi se călesc cateva minute îmÂpreună. Se sting cu roÅŸiile curăţate de coajă ÅŸi seminÅ£e ÅŸi tăÂiate cubuleÅ£e ÅŸi se sărează. Se adaugă cateva linguri de zeamă în care au fiert ciupercile, se toarnă sosul peste macaroane, se adaugă untul rămas ÅŸi se mai Å£ine vasul pe foc pană ce macaÂroanele s-au încălzit. La servit se presară cu caÅŸcaval ras pe fiecare porÅ£ie.
Macaroane 500 g, ciuperci 400 g, unt 100 g, ceapă 150 g, roşii 300 g, caşcaval 100 g, sare.
Mod de preparare :
Macaroanele se rup în două ÅŸi se fierb în apă cu sare timp de 30 min. Se pun într-o strecurătoare ÅŸi se trec printr-un jet de apă rece. Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în unt, se adaugă ciupercile fierte ÅŸi tăiate julien ÅŸi se călesc cateva minute îmÂpreună. Se sting cu roÅŸiile curăţate de coajă ÅŸi seminÅ£e ÅŸi tăÂiate cubuleÅ£e ÅŸi se sărează. Se adaugă cateva linguri de zeamă în care au fiert ciupercile, se toarnă sosul peste macaroane, se adaugă untul rămas ÅŸi se mai Å£ine vasul pe foc pană ce macaÂroanele s-au încălzit. La servit se presară cu caÅŸcaval ras pe fiecare porÅ£ie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :