Statistics:
Visits: 1,125 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Macaroane cu spanac
Q: | Intreaba despre Macaroane cu spanac |
Macaroane 500 g, spanac 1 kg, unt 150 g, făină 50 g, lapte 350 ml, caÅŸcaval 100 g, nucÂÅŸoară 1/2 g, sare.
Mod de preparare :
Se fierb macaroanele în apă cu sare timp de 30 min. Se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece ÅŸi se scurg. Spanacul se alege, se spală în mai multe ape, se fierbe în apă cu sare timp de 10 min., se scurge bine ÅŸi se trece prin maÅŸina de tocat. Se încălzeÅŸte cantitatea de 100 g unt, se adaugă făina, se căleÅŸte, se stinge cu lapte, se adaugă spanaÂcul ÅŸi se fierb împreună cateva minute. In timpul fierÂtului se subÅ£iază cat este nevoie cu zeama în care a fiert spaÂnacul. La sfarÅŸit se potriveÅŸte gustul cu sare ÅŸi nucÅŸoară. Se amestecă macaroanele cu spanacul, se toarnă într-un vas de cupÂtor uns cu unt, se aÅŸează deasupra bucăţi mici de unt, se presaÂră cu caÅŸcaval ras ÅŸi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
Mod de preparare :
Se fierb macaroanele în apă cu sare timp de 30 min. Se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece ÅŸi se scurg. Spanacul se alege, se spală în mai multe ape, se fierbe în apă cu sare timp de 10 min., se scurge bine ÅŸi se trece prin maÅŸina de tocat. Se încălzeÅŸte cantitatea de 100 g unt, se adaugă făina, se căleÅŸte, se stinge cu lapte, se adaugă spanaÂcul ÅŸi se fierb împreună cateva minute. In timpul fierÂtului se subÅ£iază cat este nevoie cu zeama în care a fiert spaÂnacul. La sfarÅŸit se potriveÅŸte gustul cu sare ÅŸi nucÅŸoară. Se amestecă macaroanele cu spanacul, se toarnă într-un vas de cupÂtor uns cu unt, se aÅŸează deasupra bucăţi mici de unt, se presaÂră cu caÅŸcaval ras ÅŸi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :