FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,073
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Macaroane cu spanac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Macaroane cu spanac

 Q:   Intreaba despre Macaroane cu spanac       
Macaroane cu spanacMacaroane 500 g, spanac 1 kg, unt 150 g, făină 50 g, lapte 350 ml, caşcaval 100 g, nuc­şoară 1/2 g, sare.

Mod de preparare :

Se fierb macaroanele în apă cu sare timp de 30 min. Se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece şi se scurg. Spanacul se alege, se spală în mai multe ape, se fierbe în apă cu sare timp de 10 min., se scurge bine şi se trece prin maşina de tocat. Se încălzeşte cantitatea de 100 g unt, se adaugă făina, se căleşte, se stinge cu lapte, se adaugă spana­cul şi se fierb împreună cateva minute. In timpul fier­tului se subţiază cat este nevoie cu zeama în care a fiert spa­nacul. La sfarşit se potriveşte gustul cu sare şi nucşoară. Se amestecă macaroanele cu spanacul, se toarnă într-un vas de cup­tor uns cu unt, se aşează deasupra bucăţi mici de unt, se presa­ră cu caşcaval ras şi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.


Tag-uri: macaroane, spanac, unt, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :