Statistics:
Visits: 1,117 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Macaroane milaneze
Q: | Intreaba despre Macaroane milaneze |
Ingrediente :
Macaroane 500 g, ciuperci 300 g, şuncă presată 200 g, caşcaval 200 g, unt 150 g, bulion de tomate 100 g, morcovi 100 g, ţelină 50 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, zahăr 20 g, cimbru 1/2 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Macaroanele se rup în două ÅŸi se fierb în apă cu sare timp de jumătate de oră, se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece ÅŸi se lasă să se scurgă bine. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei, se adaugă morcovii, Å£elina dată pe râzătoare ÅŸi cimbrul ÅŸi se călesc bine împreună, se stinÂge cu bulion amestecat cu apă ÅŸi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează printr-o sită sau pasoar ÅŸi se lasă să fiarbă mai deÂparte, se potriveÅŸte gustul cu sare, piper ÅŸi o lingură de zahăr. Ciupercile se taie julien, se călesc în unt ÅŸi se adaugă la sos, împreună cu ÅŸunca presată tăiată julien sau dată prin maÅŸina de tocat. La servit, la fiecare porÅ£ie de macaroane se pune o cantitate corespunzătoare de sos ÅŸi se presară cu caÅŸcaval ras.
Macaroane 500 g, ciuperci 300 g, şuncă presată 200 g, caşcaval 200 g, unt 150 g, bulion de tomate 100 g, morcovi 100 g, ţelină 50 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, zahăr 20 g, cimbru 1/2 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Macaroanele se rup în două ÅŸi se fierb în apă cu sare timp de jumătate de oră, se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece ÅŸi se lasă să se scurgă bine. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei, se adaugă morcovii, Å£elina dată pe râzătoare ÅŸi cimbrul ÅŸi se călesc bine împreună, se stinÂge cu bulion amestecat cu apă ÅŸi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează printr-o sită sau pasoar ÅŸi se lasă să fiarbă mai deÂparte, se potriveÅŸte gustul cu sare, piper ÅŸi o lingură de zahăr. Ciupercile se taie julien, se călesc în unt ÅŸi se adaugă la sos, împreună cu ÅŸunca presată tăiată julien sau dată prin maÅŸina de tocat. La servit, la fiecare porÅ£ie de macaroane se pune o cantitate corespunzătoare de sos ÅŸi se presară cu caÅŸcaval ras.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :