FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,070
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Macaroane milaneze

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Macaroane milaneze

 Q:   Intreaba despre Macaroane milaneze       
Macaroane milanezeIngrediente :

Macaroane 500 g, ciuperci 300 g, şuncă presată 200 g, caşcaval 200 g, unt 150 g, bulion de tomate 100 g, morcovi 100 g, ţelină 50 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, zahăr 20 g, cimbru 1/2 fir, piper, sare.

Mod de preparare :

Macaroanele se rup în două şi se fierb în apă cu sare timp de jumătate de oră, se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă bine. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă morcovii, ţelina dată pe râzătoare şi cimbrul şi se călesc bine împreună, se stin­ge cu bulion amestecat cu apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează printr-o sită sau pasoar şi se lasă să fiarbă mai de­parte, se potriveşte gustul cu sare, piper şi o lingură de zahăr. Ciupercile se taie julien, se călesc în unt şi se adaugă la sos, împreună cu şunca presată tăiată julien sau dată prin maşina de tocat. La servit, la fiecare porţie de macaroane se pune o cantitate corespunzătoare de sos şi se presară cu caşcaval ras.


Tag-uri: macaroane, ciuperci, sunca, cascaval



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :