Statistics:
Visits: 881 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors cu carne de berbec
Q: | Intreaba despre Bors cu carne de berbec |
Ingrediente :
Carne de berbec 500 g, lămâie 50 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, borş de putină 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi care se freacă cu lămâie, se pun ia fiert în apă cu sare, se spumează cât este necesar, apoi se pune zarzavatul de supă tăiat feliuţe şi ceapa tocată mărunt. Ceapa verde se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se adaugă la borş. La sfârşit se pune borşul de putină fiert separat, se mai dau câteva clocote, se potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţă tocată mărunt.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de berbec 500 g, lămâie 50 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, borş de putină 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi care se freacă cu lămâie, se pun ia fiert în apă cu sare, se spumează cât este necesar, apoi se pune zarzavatul de supă tăiat feliuţe şi ceapa tocată mărunt. Ceapa verde se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se adaugă la borş. La sfârşit se pune borşul de putină fiert separat, se mai dau câteva clocote, se potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţă tocată mărunt.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :