FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 888
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors cu carne de berbec

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors cu carne de berbec

 Q:   Intreaba despre Bors cu carne de berbec       
Bors cu carne de berbecIngrediente :

Carne de berbec 500 g, lămâie 50 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ceapă verde 2 leg, ulei 50 g, borş de putină 1 1, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi care se freacă cu lămâie, se pun ia fiert în apă cu sare, se spumează cât este necesar, apoi se pune zarzavatul de supă tăiat feliuţe şi ceapa tocată mărunt. Ceapa verde se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se adaugă la borş. La sfârşit se pune borşul de putină fiert separat, se mai dau câteva clocote, se potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţă tocată mărunt.

sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, carne, berbec, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :