FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 995
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Jigou de berbec cu sos picant

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Jigou de berbec cu sos picant

 Q:   Intreaba despre Jigou de berbec cu sos picant       
Jigou de berbec cu sos picantIngrediente :

Pulpă de berbec 1,5 kg, slănină afumată 50 g, usturoi 30 g, ulei 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 200 g, făină 40 g, vin 100 ml, muştar 30 g, oţet 9° 40 ml, castraveţi în oţet 100 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Pulpa de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se impănează cu slănină şi usturoi, se sărează, se lasă să stea două ore, apoi se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţină apă şi se frige la cuptor. În timpul frigerii se stropeşte cu sosul format în tavă. Făina se căleşte în ulei, se adaugă ceapa tocată, morcovii şi ţelina date pe răzătoare şi se continuă călirea, până ce legumele s-au înmuiat. Se stinge cu apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul, se lasă să fiarbă la un foc domol, se adaugă vinul, oţetul, muştarul şi castraveciorii tocaţi mărunt şi storşi bine. Se amestecă şi se mai dă un clocot. Pulpa se taie felii şi se serveşte cu paste făinoase şi sos picant.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: berbec, sos, morcovi, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :