FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 804
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gnocchi gratinati II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gnocchi gratinati II

 Q:   Intreaba despre Gnocchi gratinati II       
Gnocchi gratinati IIIngrediente :

Făină 475 g, unt 200 g, caşcaval 200 g, ouă 5 buc, lapte 350 ml, pesmet 25 g, sare.

Mod de preparare :

Se pune la fiert o cantitate de 1 litru de apă cu sare şi 100 g unt. îndată ce apa a dat în clocot, se pune o cantitate de 400 g făină şi se amestecă pană ce se îngroaşe şi se ia vasul de pe foc. Din acest aluat se iau cu linguriţa bucăţi de mărimea unei cireşi şi se fierb în apă cu sare. Cand sunt fierte, se ridică dea­supra. Se înfierbantă 50 g unt, se adaugă 75 g făină, se căleşte, se stinge cu lapte şi se amestecă bine. Se lasă să se răcească, se adaugă ouăle, unul cate unul, şi jumătate din cantitatea de caşcaval ras. La sfarşit se adaugă gnochhii şi se amestecă. Se pune compoziţia într-un vas de cuptor uns cu unt şi presărat cu pes­met. Pe deasupra se presară restul de caşcaval, se aşează peste caşcaval bucăţi mici de unt, se baga vasul la cuptor pentru gra­tinare.


Tag-uri: gnocchi, faina, unt, cascaval, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :