Statistics:
Visits: 804 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gnocchi gratinati II
Q: | Intreaba despre Gnocchi gratinati II |
Ingrediente :
Făină 475 g, unt 200 g, caşcaval 200 g, ouă 5 buc, lapte 350 ml, pesmet 25 g, sare.
Mod de preparare :
Se pune la fiert o cantitate de 1 litru de apă cu sare ÅŸi 100 g unt. îndată ce apa a dat în clocot, se pune o cantitate de 400 g făină ÅŸi se amestecă pană ce se îngroaÅŸe ÅŸi se ia vasul de pe foc. Din acest aluat se iau cu linguriÅ£a bucăţi de mărimea unei cireÅŸi ÅŸi se fierb în apă cu sare. Cand sunt fierte, se ridică deaÂsupra. Se înfierbantă 50 g unt, se adaugă 75 g făină, se căleÅŸte, se stinge cu lapte ÅŸi se amestecă bine. Se lasă să se răcească, se adaugă ouăle, unul cate unul, ÅŸi jumătate din cantitatea de caÅŸcaval ras. La sfarÅŸit se adaugă gnochhii ÅŸi se amestecă. Se pune compoziÅ£ia într-un vas de cuptor uns cu unt ÅŸi presărat cu pesÂmet. Pe deasupra se presară restul de caÅŸcaval, se aÅŸează peste caÅŸcaval bucăţi mici de unt, se baga vasul la cuptor pentru graÂtinare.
Făină 475 g, unt 200 g, caşcaval 200 g, ouă 5 buc, lapte 350 ml, pesmet 25 g, sare.
Mod de preparare :
Se pune la fiert o cantitate de 1 litru de apă cu sare ÅŸi 100 g unt. îndată ce apa a dat în clocot, se pune o cantitate de 400 g făină ÅŸi se amestecă pană ce se îngroaÅŸe ÅŸi se ia vasul de pe foc. Din acest aluat se iau cu linguriÅ£a bucăţi de mărimea unei cireÅŸi ÅŸi se fierb în apă cu sare. Cand sunt fierte, se ridică deaÂsupra. Se înfierbantă 50 g unt, se adaugă 75 g făină, se căleÅŸte, se stinge cu lapte ÅŸi se amestecă bine. Se lasă să se răcească, se adaugă ouăle, unul cate unul, ÅŸi jumătate din cantitatea de caÅŸcaval ras. La sfarÅŸit se adaugă gnochhii ÅŸi se amestecă. Se pune compoziÅ£ia într-un vas de cuptor uns cu unt ÅŸi presărat cu pesÂmet. Pe deasupra se presară restul de caÅŸcaval, se aÅŸează peste caÅŸcaval bucăţi mici de unt, se baga vasul la cuptor pentru graÂtinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :