Statistics:
Visits: 779 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gnocchi gratinati I
Q: | Intreaba despre Gnocchi gratinati I |
Ingrediente :
Făină 450 g, ouă 8 buc, caşcaval 100 g, lapte 300 ml, ulei 100 g, unt 75 g, pesmet 50 g, sare.
Mod de preparare :
Intr-un vas se pune la fiert 1 1 apă, ulei ÅŸi puÅ£ină sare. După ce a dat în fiert, se pun 400 g făină ÅŸi se amestecă bine, pană ce compoziÅ£ia se îngroaÅŸe ÅŸi se desprinde de pe pereÅ£ii vasului. Se ia vasul de pe foc ÅŸi se pun 4 ouă, unul cate unul, amestecandu-se bine după flecare ou. Se pune compoziÅ£ia într-un vas ÅŸi se formează gnocchii, cu lungime de circa 3—4 cm, se lasă să fiarbă in apă cu sare, pană ce sunt gata, apoi se scurg. Din 50 g unt, 50 g făină ÅŸi 300 ml lapte se preÂpară un sos alb, se ia sosul de pe foc, se temperează, se adaugă restul de 4 ouă, care se pun în sos, unul cate unul. Se adaugă la sos 50 g caÅŸcaval ÅŸl gnocchii, se unge cu unt un vas de cuptor, se toarnă gnocchii în vas, se presară pe deasupra cu restul de caÅŸcaval ras ÅŸi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
Făină 450 g, ouă 8 buc, caşcaval 100 g, lapte 300 ml, ulei 100 g, unt 75 g, pesmet 50 g, sare.
Mod de preparare :
Intr-un vas se pune la fiert 1 1 apă, ulei ÅŸi puÅ£ină sare. După ce a dat în fiert, se pun 400 g făină ÅŸi se amestecă bine, pană ce compoziÅ£ia se îngroaÅŸe ÅŸi se desprinde de pe pereÅ£ii vasului. Se ia vasul de pe foc ÅŸi se pun 4 ouă, unul cate unul, amestecandu-se bine după flecare ou. Se pune compoziÅ£ia într-un vas ÅŸi se formează gnocchii, cu lungime de circa 3—4 cm, se lasă să fiarbă in apă cu sare, pană ce sunt gata, apoi se scurg. Din 50 g unt, 50 g făină ÅŸi 300 ml lapte se preÂpară un sos alb, se ia sosul de pe foc, se temperează, se adaugă restul de 4 ouă, care se pun în sos, unul cate unul. Se adaugă la sos 50 g caÅŸcaval ÅŸl gnocchii, se unge cu unt un vas de cuptor, se toarnă gnocchii în vas, se presară pe deasupra cu restul de caÅŸcaval ras ÅŸi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :