FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,103
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ficat de gasca cu sos aromat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ficat de gasca cu sos aromat

 Q:   Intreaba despre Ficat de gasca cu sos aromat       
Ficat de gasca cu sos aromatIngrediente :

Ficat de gâscă 750 g, ulei 100 g, franzelă 250 g, unt 75 g, vin roşu 100 ml, coniac 25 ml, făină 50 g, morcovi 100 g, ţelină 50 g, sare.

Mod de preparare :

Ficatul se taie felii, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. Franzela se curăţă de coajă, se taie felii, se stropesc feliile cu unt şi se rumenesc în cuptor. În uleiul rămas de la prăjitul ficatului se căleşte făina şi zarzavatul dat pe răzătoare. Se stinge cu apă, se potriveşte gustul de sare, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul. Se adaugă vinul şi coniacul, se pune ficatul în sos şi se fierbe 15-20 min. Se aşează bucăţile de ficat pe feliile de paine prăjită, se sărează, se toarnă pe deasupra sos şi unt topit. Se serveşte cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, gasca, ficat, vin



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :