Statistics:
Visits: 1,082 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de vaca cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Friptura de vaca cu sos de smantana |
Ingreriente:
Carne de vacă 1 kg, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 100 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă (pulpă) se sărează şi se lasă să stea 30 min. Ceapa se taie feliuţe, se pune intr-o cratiţă cu ulei, se aşează carnea peste ceapă şi se dă cratiţa la foc. Se rumeneşte carnea pe toate părţile, se stinge cu bulion de tomate, desfăcut în apă, se adaugă morcovii tăiaţi rondele, piper boabe şi sare şi se lasă să fiarbă circa 90 min. Se scoate carnea din sos, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă şi se dă la cuptor pentru 60 min, ca să se rumenească. Sosul în care a fiert carnea se pasează şi se pune în sosieră. Carnea se taie felii subţiri. La servit, la fiecare porţie, se pun 2-3 felii de friptură, o cantitate de sos şi o lingură de smântână. Se mănâncă cu piure de cartofi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 1 kg, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 100 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă (pulpă) se sărează şi se lasă să stea 30 min. Ceapa se taie feliuţe, se pune intr-o cratiţă cu ulei, se aşează carnea peste ceapă şi se dă cratiţa la foc. Se rumeneşte carnea pe toate părţile, se stinge cu bulion de tomate, desfăcut în apă, se adaugă morcovii tăiaţi rondele, piper boabe şi sare şi se lasă să fiarbă circa 90 min. Se scoate carnea din sos, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă şi se dă la cuptor pentru 60 min, ca să se rumenească. Sosul în care a fiert carnea se pasează şi se pune în sosieră. Carnea se taie felii subţiri. La servit, la fiecare porţie, se pun 2-3 felii de friptură, o cantitate de sos şi o lingură de smântână. Se mănâncă cu piure de cartofi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: friptura, vaca, sos de smantana, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :