FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 303
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de vaca cu sos de smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de vaca cu sos de smantana

 Q:   Intreaba despre Friptura de vaca cu sos de smantana       
Friptura de vaca cu sos de smantana Ingreriente:

Carne de vacă 1 kg, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 100 g, smântână 300 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea de vacă (pulpă) se sărează şi se lasă să stea 30 min. Ceapa se taie feliuţe, se pune intr-o cratiţă cu ulei, se aşează carnea peste ceapă şi se dă cratiţa la foc. Se rumeneşte carnea pe toate părţile, se stinge cu bulion de tomate, desfăcut în apă, se adaugă morcovii tăiaţi rondele, piper boabe şi sare şi se lasă să fiarbă circa 90 min. Se scoate carnea din sos, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă şi se dă la cuptor pentru 60 min, ca să se rumenească. Sosul în care a fiert carnea se pasează şi se pune în sosieră. Carnea se taie felii subţiri. La servit, la fiecare porţie, se pun 2-3 felii de friptură, o cantitate de sos şi o lin­gură de smântână. Se mănâncă cu piure de cartofi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: friptura, vaca, sos de smantana, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 June '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :